Ønsker du at starte din egen forretning ?

Som forhandler af Herbalifes produkter, også kaldet Selvstændigt Herbalife Medlem, vælger du selv omfanget af dit arbejde. Vores unikke produkter er kun tilgængelige gennem Selvstændige Herbalife Medlemmer.  
Når du har bestemt dig for at blive et Selvstændigt Herbalife Medlem, vil du få egen Sponsor, et eksisterende Herbalife Medlem, som vil give dig al den nødvendige vejledning og oplæring, der skal til for at komme i gang.

Fordele som Selvstændigt Herbalife Medlem:
- Man bestemmer selv arbejdstid og arbejdsmængde
- Man skaber sin egen forretning eller supplerer eksisterende indtægt
- Man får adgang til Herbalifes unikke produktløsninger
- Man er en del af et globalt netværk
- Man får adgang til oplæring og støtte i forbindelse med opstart og undervejs på Herbalife-rejsen.

 

  • Har du brug for en ekstra indtægt?

  • Vil du være din egen chef og selv vælge hvor meget du vil arbejde?

  • Vil du starte egen virksomhed, men undgå store opstartsomkostninger?

  • Vil du hjælpe andre med at nå deres ernærings- og sundhedsmål?

Herbalife giver dig muligheden
Herbalife tilbyder dig muligheden for selv at bestemme, hvor meget tid og energi du vil lægge i din selvstændige forretning.  Du kan selv vælge, hvor og hvornår du vil arbejde, og hvordan du vil strukturere din forretning. Beløbet som udbetales afspejler den indsats du lægger i forretningen. Det er enkelt at komme i gang og det kræver ikke tidligere virksomhedserfaring. 

 

Kontakt os her for nærmere info

Selvstændige Herbalife Medlemmer kan opnå fortjeneste på solgte produkter - plus en ekstra indtægt gennem royalties og bonusser. Hvor meget er op til dig!

At arbejde som et Selvstændigt Herbalife Medlem er et fleksibelt alternativ, som kan tilpasses din livssituation, ønsker og ambitioner.

Du har også mulighed for at blive en af Herbalifes ”rising stars” og dermed deltage i nogle af de mest fantastiske arrangementer og ferier rundt om i verden. Selvstændige Herbalife Medlemmer ved, at når de først har deltaget i et arrangement eller en ferie, er det umuligt at holde sig væk fra fremtidige arrangementer. Atmosfæren er fantastisk, og stederne vi besøger er skønne.

Hvorfor skal du vælge Herbalife


Hvis du bestemmer dig for at blive et Selvstændigt Herbalife Medlem, kan du opnå følgende fordele:

Imponerende undervisning
Som et Selvstændigt Herbalife Medlem vil du få enestående undervisning, støtte fra et stort fællesskab af andre Medlemmer samt konstant støtte og hjælp fra vores fremragende Medlemsserviceteam.

Produkter baseret på videnskab Grundstenen i Herbalifes internationale omdømme er vores ernæringsprodukter af høj kvalitet. Som et Selvstændigt Herbalife Medlem kan du sælge vitamin- og mineraltilskud, vægtreguleringsprodukter eller produkter til personlig pleje. Produkterne er udviklet af verdenskendte forskere.

Gør en forskel
At gøre en forskel i andre menneskers liv er uden tvivl det mest givende aspekt ved at blive et Selvstændigt Herbalife Medlem. Du er således med til at forbedre dine venners velvære og samfundets velvære. Du bliver en del af Selvstændige Medlemmers netværk, som bogstaveligt talt forandrer liv.
 

© 2017by Lotte

  • Instagram
  • w-facebook