Herbalife Nutrition:

Ernæringsprodukter & kropsplejeløsninger

- Et ernæringsselskab, der gør en forskel.

Herbalife er et globalt ernæringsselskab, der arbejder engageret på at hjælpe folk rundt om i verden med en balanceret, aktiv livsstil. Vi producerer førsteklasses, videnskabeligt sammensatte produkter – produkter, som elskes af vores kunder, der arbejder på at blive den bedste udgave af dem selv. Millioner af mennesker har allerede opnået og opretholdt fantastiske resultater, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med at opnå det samme.
Herbalifes ernæring handler ikke om moderigtige kure, hurtige løsninger eller om at udelukke visse fødevaregrupper. I stedet har vi en støttende indfaldsvinkel, der er baseret på fællesskab, og som hjælper dig med at ændre dit liv på en behagelig, effektiv og holdbar måde. Det, der gør Herbalife anderledes, er din personlige coach, et Selvstændigt Herbalife Medlem, som støtter dig hele vejen.

Hvordan gør vi det? Ved at arbejde sammen med dig om at fastlægge dine personlige mål - om det så handler om at regulere vægten, leve et mere balanceret liv eller forbedre din kondition - og udvikle en hensigtsmæssig, aktiv livsstilsplan, der passer til dig. Og fordi undersøgelser viser, at du har større chance for at nå dine mål, og det er nemmere at holde dig til en plan, når du får støtte fra andre*, hjælper din personlige coach dig også med at finde sammen med andre ligesindede og ved desuden at invitere dig med til aktiviteter, der passer til dine behov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KVALITETSSIKRING


Herbalife-logoet er din garanti for produkter af høj kvalitet, altid tilgængelig støtte og et resultat, du kan være tilfreds med.

Siden 1980 har Herbalife været førende, når det gælder om at forbedre folks ernæring gennem selskabets betroede forhandlere og ved at skabe avancerede produkter, som giver store fordele for millioner af mennesker i 60 lande på verdensplan. Herbalifes produkter er sammensat af kvalitetsingredienser under strengt kontrollerede forhold og er udviklet i overensstemmelse med den gældende lovgivning.

Smiley kontrolrapporter. Herbalife Nutrition har Elites Smiley.

Elite_Maerkat.jpg

© 2017by Lotte

  • Instagram
  • w-facebook