Hvad er din wellness tilstand ?

-- hjælp til vægttab 

Vil du gerne leve sundere?
 
Har du forsøgt dig med kostomlægning, træning eller andet - som ikke har givet dig det ønskede resultat? - så har du brug for en personlig wellness-coach.

Din personlige wellness-coach hjælper dig, uanset hvilke mål, du sætter dig, eksempelvis når du vil

  • skabe balance i kosten

  • have styr på vægten

  • dyrke regelmæssig motion

  • sikre bedre væskebalance

Tag det første skridt i dag og udfyld formularen, og vi kontakter dig for at aftale et tidspunkt, hvor vi i fællesskab gennemgår din dagligdag og dine kostvaner og dermed hjælp til vægttab.

Skriv gerne under "Kontakt", hvornår det er nemmest at træffe dig.

Rådgivningen "Hjælp til vægttab" er gratis og uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Wellnessevaluering

 

Vi taler om dine daglige rutiner. Hvordan er dine spisevaner i øjeblikket? Får du nok protein i forhold til dit behov? Hvor mange kalorier kan du spise uden at tage på? Hvad kan du gøre, hvis vægten skal ned - energien skal op - og du vil sikre, at du får nok proteiner og næring?

Forslag til optimering af kostplan

Har du svært ved at nå dine resultater - eller må det godt gå lidt hurtigere? Så kan svaret måske ligge i, hvad du får til morgenmad - eller hvad du vælger som mellemmåltid. 

På baggrund af analysens resultater og wellnessevalueringen fastlægger vi sammen dine mål, og du får gode råd til, hvordan du kan nå dem og et individuelt program, der passer præcis til dig.
Vi har nemme løsninger, der virker og du vil blive "holdt i hånden" til vi har sikret, at du kan holde "stilen" også i fremtiden

Hele analysen og vores samtale tager ca. 45 minutter - afhængig af, hvor mange spørgsmål du har

Bestil Din Wellness evaluering her !

© 2017by Lotte

  • Instagram
  • w-facebook